Kalender for Papirhuset

calendar_2016-03-28_2017-01-02.pdf

Klikk på lenken over for å laste
ned papirhuskalenderen i PDF-format. (Oppdatert 19.04.2016) 

Forsiden

sjobodlogo bilde tekst

BARNE- OG UNGDOMSTEATRET
Sjøbodteatrets barne- og ungdomsgruppe har holdt på siden 1984 og driver teaterskole for over 80 barn og unge i alderen 10-18 år, fordelt på fem grupper og en «Nesten voksen- gruppe»

 

 

Vil du være med i Sjøbodteatret?
Det er stor teaterinteresse blant barn og unge i vårt distrikt, og for de aller fleste er det slik at når de først har begynt i Sjøbodteatret, så fortsetter de til de er ferdig med videregående og reiser til andre steder for utdanning og arbeid. Teaterbasillen er heftig og teatermiljøet er godt. Kanskje du også har lyst til å spille teater?

Aldersgruppene i barne- og ungdomsgruppene i Sjøbodteatret er fra 10–18 år. Vi har for tiden tre ordinære teatergrupper og to rekruttgrupper.

De ordinære gruppene avslutter teateråret på våren med en offentlig forestilling. Rekruttgruppene avslutter med visning for foreldre/foresatte. Alle grupper får samme teateropplæring.

Vi tar opp nye medlemmer i begynnelsen av juni hvert år, og du vil få vite om du har fått plass i teatret før sommerferien. I rekruttgruppene tar vi inn kontinuerlig fra oppstart og ut februar dersom vi har ledig plass. Under finner du et påmeldingsskjema  som du kan laste ned, fylle ut og sende til oss.

PÅMELDINGSKJEMA: Paameldingsskjema_Sjoebodteatret.doc. Last ned dette MS Word-dokumentet, fyll ut med informasjonen om deg og send på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

NESTEN VOKSEN
Sjøbodteatret har også en gruppe for voksne, som kaller seg «Nesten Voksen». Her kan du begynne fra du er ferdig med videregående. Det er ingen øvre aldersgrense. Medlemmene i Nesten Voksen har ansvar for alle sider ved produksjonen – her er det ingen foreldre som tar seg av scenografi, kostymer og slikt ...

Kontaktperson for «Nesten Voksen» er Lise Brandtsgård ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller 913 41 012)

 Last ned dokumentet Repertoarliste_1984_-_2014.pdf og les om alt vi har gjort gjennom årene.

TicketCo Billettbestilling

Bestill billetter til Sjøbodteatrets forestillinger hos TicketCo.Kjøp billetter

teateribsen

Viktig samarbeidsavtale mellom Papirhuset Teater og Teater Ibsen.

Med dette samarbeidet håper vi tilbudet til teater for barn og unge vil bli utvidet i Tønsberg og Vestfold.

Teater Ibsen har fått status som bruker-gruppe og har fått plass i styret på Papirhuset Teater.
Avtalen skal sikre flere teater-forestillinger for barn og unge under Papirhuset Teater sitt tak, og sammen skal Papirhuset Teater og Teater Ibsen utvikle kompetanse-hevende teater-aktiviteter i form av kurs og workshops.

Teater Ibsen vil ved ledig kapasitet kunne bidra til rådgiving innen scenografi, teaterproduksjon og innenfor teater-tekniske områder til andre brukere av Papirhuset Teater.

Papirhuset Teater og Teater Ibsen skal bidra til å markedsføre hverandres aktiviteter og tilbud via nettsider og sosiale medier.